Vakit Geldi A Dostlar!

(Kaleme alınış tarihi 3 Mart 2021)

Önemli bir tarih zira rakamsal olarak 3.3.21 yani numoroloji olarak 333.

Bu tarih nükleer fizikçi Dr. Mehran Keshe tarafından verilmişti. Bu tarih sonrası sürecin başlayacağı bildirilmişti. Bense açıkçası 21.Aralık 2020 den beri biraz da huzursuz bir bekleyiş içindeydim. Zira bu tarih de ayna idi (21.12) Ekinoks gecesi dualar edip kapı önünde nar kırdık. Ve evet, narın içi çürük çıktı. Görünce anlamıştık. "Houston we have a problem!" 


Aralık ayı ve yılbaşı evlerde geçti; Ocak ayı dolar-altın operasyonuyla geçti -müthiş değer kaybetti birikimler eridi-; Şubat ayı ekonomik daralma ile geçti, ve şimdi..3 Mart...

Ev sahibi kira zammını konuşması gerekirken evden çıkın demez mi!.. Nı-nı-nı-nııııın! 

Bodrumda, ilkbaharda, tüm türkiye harıl harıl yaz için sezonluk ev kiralarken birine evden çık demek epey vicdan ister. Ama tabii bu normal vatandaş için geçerlidir. Bodrumda da vahşi batı kuralları geçerlidir. Arkaya kovboy film müziği koysak sakil kaçmaz hani. Bodrum başkadır. Bodrum özgürlüğün satın alındığı yerdir. Paran varsa buranın yerlisi sana ilişmez, görmez, duymaz. Parasını aldığı sürece tatlı şivesiyle uysal bir kedidir adeta. Amaaa... Bodruma akın akın insan göç ederken, kiralar 2 katına çıkmışken, elini öpene ev verilirken tabii ki rakı göbekli ev sahipleri bu fırsatı kaçıramaz. 42 yaşında nerde akşam orda sabah yaşayan ev sahibinin oğlu demez mi ben evlenicem çıkın diye! Sanki onda evlenecek göz varmış gibi... Tarih 3.3.21 not düşüyorum..

Buraya kadar algıladığımız zihinsel algımıza ait yani türkçesi taşınılacak. Ama tarih 3.3.3! Evrenin dili matematiktir. O halde bunun bir de evrensel dilde okunması olması lazım...

Bu bir değişim değil, bir dönüşümün işareti idi. Bir bitiş ve bir başlangıcın. Tamamlanan bir sürecin ve başlayacak bir sürecin. Şimdi anladınız değil mi A dostlar neden vakit geldi dediğimi. Bodrum anıları geriye sarmaya başladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çalışıyor İzlenimi Yaratma - Kurumsal Firma -

EVRENİN DİLİ MATEMATİKTİR: 11-22-33