Evrenin Dili Matematiktir : 11

Bu ekran görüntüsü aslında haberciydi. 11 Ocak günü aniden telefonumda bu kadar 1 rakamını görünce screenshot almıştım. Aslında 2017 başından beri çift 11 çok görürüm telefonda, fırında, saatte.. Ama bu sefer farklıydı. Bu işte bir iş var demiştim. Şimdi anlıyorum ki yol ve çözüm, tam da o gün belirlenmiş. Gönlümden geçen istekleri ve dileklerin gerçekleşebileceği olasılık o gün seçilmiş. İnanmıyorsunuz değil mi? "Hadi canım ne alaka!" diyorsanız 11 ile ilgili bir alıntı paylaşıyorum. Ezoterizm ve sembolleri bilen fani dostlarımıza selam olsun. 

11 RAKAMININ GİZLİ ANLAMI VE SEMBOLİZMİ

Karma ile ilgili olan Ana sayıdır. Bu sayı aynı zamanda ruhsal uyanışın bir sembolüdür. Bu sayı sizin tarafınızdan çok sık görülmeye devam ederse, manevi yaşamınıza daha fazla dönmeniz gerektiği anlamına gelir. Bu gezegende yaşam amacınız var ve başkalarına hizmet etmeniz gerekiyor. 11: Üstat öğretmene de denir, bu da size hayatınız için çok önemli olan dersleri öğretebileceği anlamına gelir.

Melekleriniz ruh misyonunuzu ve sahip olduğunuz tüm yeteneklerinizi hatırlatmak için size 11 numarayı gönderdiler.


11 rakamı son derece manevidir, bu yüzden ona özel dikkat göstermelisiniz. 11 rakamı iki kere görünen, 1 rakamından oluşuyor ve bu rakamın önünüzde ortaya çıkacak olan yeni başlangıçların ve fırsatların bir sembolü olduğu bilinmelidir.


Bu sayının yüksek enerjinin, sezginin, coşkunun ve yaratıcı enerjinin sembolü olduğu düşünülmektedir. Eğer size bu numara gönderildiyse, bu sizin yaşam amacınızı daha fazla düşünmeniz ve yaratıcı enerjinizi kullanmanız gerektiği anlamına gelir. Sezginizin, sizin yaşam yolunuda yönlendimesine izin vermelisiniz. 11 sayısı ruhsal uyanma zamanının geldiğini hatırlatıyor.

Düşüncelerinize daha fazla dikkat etmek zorundasınız ve daha iyimser olmalısınız. Hedeflerinize ulaşmak için yardım alacaksızın ancak olumlamalar önemli. Kendinize ve yeteneklerinize de...Diğer insanlarla çalışmalısın, çünkü onların lideri olmana yardım eder. Başkalarına örnek olmalısın ve onları fikir ve inançlarınla motive etmelisin.


Size bu numaranın gönderilmesinin bir başka nedeni de, tüm olumsuz insanları ve olumsuz düşünceleri hayatınızdan uzaklaştırmanız gerektiğidir. Hayatınızda gereksiz insanlar olmamalıdır, ancak doğru insanlara ve şeylere odaklanmalısınız. Kendinizi olumlu insanlarla ve olumlu düşüncelerle kuşatmaya çalışın çünkü işinizi olumlu yönde etkileyecektir.


Bu sayıya sahip insanlar çok çalışkan ve çok yaratıcıdırlar. Aynı zamanda harika bir gözlemci ve muhtemelen hayvanları seviyorlardır.


Eğer bu numaraya yönlendiriliyorsanız, aileniz ve sevginiz arasında seçim yapmanız gerekebilir. Bu şeyler arasında denge kurmak zor olacak, bu yüzden önemli bir karar vermeniz gerekecek.

ALINTI:

https://yararliwebsitesi.com/numeroloji-11-sayisinin-anlami/


Kendi yaşamınızda tekrarlayan numaralara dikkat edin bakalım bişey yakalayacak mısınız? 19 ya da 9'u bu ara sık görüyor olabilirsiniz mesela..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vakit Geldi A Dostlar!

Çalışıyor İzlenimi Yaratma - Kurumsal Firma -

EVRENİN DİLİ MATEMATİKTİR: 11-22-33